Logo gemeentenieuwsonline.nl

Drankenspeciaalzaak Van Haastregt/Lamers in Nijmegen viert vijfjarig jubileum

  Zakelijk

NIJMEGEN - Juli vakantiemaand, maar ook feestmaand! Drankenspeciaalzaak van Haastregt/Lamers bestaat 5 jaar. "Dit laten we niet zomaar voorbij gaan! Om dit te vieren heeft de drankenspeciaalzaak de hele maand juli voor iedere betalende klant een speciale actie bedacht."

Jubileum aanbieding:
De hele maand juli kan er gedobbeld worden voor korting op geselecteerde producten. De selectie wisselt wekelijks dus voor elk wat wils. U gooit met de dobbelstenen een, twee of drie dan ontvangt u vijf procent korting, bij vier of vijf dan ontvangt u tien procent korting en bij het gooien van het getal zes ontvangt u 15 procent korting. Natuurlijk zijn er de reguliere folderaanbiedingen deze gelden de hele maand. Dus ben je niet op vakantie, kom kijken en pak 't voordeel!

De drankenspeciaalzaak heeft een ruim assortiment van meer dan 400 soorten speciaalbier, wijnen uit diverse landen en een groot assortiment sterke dranken. "Natuurlijk blijven we ons assortiment voortdurend vernieuwen. En indien uw favoriete drankje niet in ons assortiment hebben, dan bestellen wij het indien mogelijk graag voor u", leggen de eigenaren uit. De drankenspeciaalzaak blijft kritisch letten op de prijzen en daarom is er voor veel producten een vaste lage prijs.

Drankenspeciaalzaak van Haastregt/Lamers heeft een blijvend voordeel voor de wijnen. Je haalt 6 flessen wijn en je betaalt er maar 5 ! (niet geldig in combinatie met andere kortingen).

Drankenspeciaalzaak Van Haastregt/Lamers; Molenweg 104, Nijmegen, 024 3771100; Molukkenstraat 21, Nijmegen, 024 3249237, www.drankenspeciaalzaaknijmegen.nl. Of te volgen via facebookpagina: Drankenspeciaalzaak Nijmegen.