Box of Kings
Box of Kings (Foto: Danny van den Berg)

Tour nieuwe band Box of Kings ook in Nijmegen

Box of Kings is de nieuwe band van Chris Hordijk (finalist The Voice of Holland, Rob Mosterts Seks, Hammond & RocknRoll theatertour) en Jeroen Doppen (Virtuous Sons).

Na zijn periode bij The Voice of Holland, had Chris Hordijk makkelijk voor de commerciële weg kunnen kiezen. Dat deed hij niet. In diverse bands zocht hij naar zijn eigen passie en kwam uit bij de bluesrock. Toen hij Jeroen Doppen leerde kennen bij de band Soulsville, bleek deze passie gedeeld te worden. Zij staan samen aan de basis van Box of Kings. Eigen nummers met een eigen sound.

Rond de zomer wordt de eerste EP uitgebracht. Na de eerste, laaiend enthousiast ontvangen try-outs, ontving Box of Kings al de eervolle uitnodiging op te treden tijdens het Breda Jazz Festival.

Try-out Nijmegen:

14 juni Club Trianon, Berg en Dalseweg 33, Nijmegen

Box of Kings brengt eigenheid, lef, en bevlogenheid naar het podium.

Met hun aaneengesloten set komt er niet zomaar een bandje spelen, maar krijg je een volwaardig concert voorgeschoteld. De band laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen. Mocht je dat toch willen, denk dan energieke bluesrock met hier en daar wat psychedelische invloeden.

Rauw. Krachtig. Gedreven. Maar bovenal authentiek.

Dat is Box of Kings.

Bandleden:

Chris Hordijk                 (zang)

Jeroen Doppen                 (gitaar)

Willem van den Berg        (drums)

Rutger Berendsen         (basgitaar)

Meer info:

Management Fat and Skinny Kings, fatandskinnykings@gmail.com, Ronald Klomp: 06-27412046