Logo gemeentenieuwsonline.nl
Lekker lezen tijdens je vakantie met de VakantieBieb!
Lekker lezen tijdens je vakantie met de VakantieBieb!

Opening VakantieBieb voor de jeugd

Op 1 juni opent de VakantieBieb voor jonge lezers: een gratis app met 30 e-books voor 6- tot 18-jarigen. De app is beschikbaar tot en met 31 augustus, zodat je lekker de hele zomer kunt lezen. Op je vakantieadres, in de tuin of aan de rand van het zwembad.

De VakantieBieb 2019 bevat ruim 30 titels voor vier leeftijdscategorieën. De boeken kun je gratis op een tablet of mobiel zetten. Je kunt ze ook offline lezen als ze eenmaal in de boekenkast van de app staan. Handig als je even geen wifi hebt. De app is van vrijdag 1 juni tot en met 31 augustus verkrijgbaar in de AppStore en de Playstore. Op 1 juli opent de VakantieBieb voor volwassenen met 20 titels variërend van chicklit, spanning, literatuur en informatief.

Maak kans op een iPad Mini

Om het lezen in de zomer extra leuk te maken, wordt er onder vijf jonge lezers een iPad Mini verloot. Laat weten wat jouw lievelingsboek uit de VakantieBieb is en waarom. Je kunt meedoen via www.vakantiebieb.nl. De vijf beste inzendingen worden door de jury beloond met een iPad Mini.

Nog meer boeken lezen in de vakantie? Kijk dan eens op www.obgz.nl/leestips voor leuke boekentips!