Logo gemeentenieuwsonline.nl
Sjors Sportief. (foto: Sportstimulering Nederland)
Sjors Sportief. (foto: Sportstimulering Nederland)

Oproep aan sport- en cultuuraanbieders om zich aan te melden Sjors Sportief & Sjors Creatief in Mook en Middelaar

MOOK - Door Sjors Sportief & Sjors Creatief maken kinderen kennis met diverse sportieve en culturele activiteiten binnen onze gemeente. Sjors is een regelrechte ‘hit’ onder de basisschooljeugd. Wegens succes wil de gemeente dit continueren. Alle aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun activiteit te promoten op de website en in het kleurrijke Sjorsboekje.

Sjors is inmiddels in bijna honderd gemeenten een bewezen formule en bestaat uit een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem voor kinderen en aanbieders. Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen aan het begin van het nieuwe schooljaar het Sjorsboekje. Uit het boekje kiezen ze introductielessen die ze volgen op de locatie van de aanbieder. Zo kunnen de kinderen kennismaken met een activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn.

Meld jouw activiteit aan! Sjors Sportief & Sjors Creatief stimuleert kinderen naar een structurele actieve deelname. Een goede promotie dus voor jouw vereniging/organisatie! Hiervoor hebben wij alle aanbieders nodig. Meld daarom jouw kennismakingsactiviteit aan via www.movemookenmiddelaar.nl.

Move

Move organiseert en faciliteert verschillende cultuur-, sport- en beweegstimuleringsprojecten in samenwerking met lokale partners. Wij maken slimme verbindingen met het onderwijs, kinderopvang, welzijn, buurt en zorg en zetten zo cultuur, sport en beweging in als doel en middel om een gezonde en actieve leefstijl te stimuleren. Voor meer informatie neem contact op met de MOVE Projectcoördinator via debby.poels@mookenmiddelaar.nl.