Logo gemeentenieuwsonline.nl
Black Sheep Honey Rollers uit Middelburg tegen Roadkill Rollers Nijmegen afgelopen april in Breda.
Black Sheep Honey Rollers uit Middelburg tegen Roadkill Rollers Nijmegen afgelopen april in Breda.

Roadkill Rollers gaan "All American".

NIJMEGEN- Nijmegens eigen Roller Derby vereniging, Roadkill Rollers gaan “All American”. Op zondag 16 juni organiseren de Roadkill Rollers een Small Teams Tournament in sporthal de Horstacker.

Maar liefst acht Nederlandse teams gaan de strijd met elkaar aan in kortdurende matches. Vanaf 11:30 uur zijn de deuren open voor de bezoekers en om 12:00 uur beginnen de eerste wedstrijden. Bezoekers en deelnemers zullen zich een dag lang “All American” voelen door het ervaren van de Amerikaanse sport Roller Derby en Amerikaanse side-events als een photobooth en BBQ.

Roller Derby is een sport die voornamelijk gespeeld wordt door vrouwen, echter beginnen ook steeds meer heren hun weg in deze sport te vinden. Door kortdurende wedstrijden is er veel te beleven op het speelveld en is kijkplezier en spanning gegarandeerd. Voor slechts vijf euro entree kunnen bezoekers een hele dag genieten van Roller Derby.

Naast de spannende wedstrijden is er genoeg te beleven. Zo zijn er verschillende merchandise stands, kun je All Derby style op de foto, is er een BBQ met Amerikaanse burgers, diverse Amerikaanse snacks en een heus Wheel of Fortune waar je te gekke (Amerikaanse) prijzen kunt winnen welke beschikbaar zijn gesteld door onze sponsors.

Enthousiast na het bezoeken van het tournament? Dan kun je vrijdag 13 september deelnemen aan de open trainingsavond. Schrijf je in via info@roadkillrollers.nlof kijk op de facebookpagina https://www.facebook.com/events/1336632419817205/

Blijf up-to-date rondom alles voor het evenement via het Facebookevent: https://www.facebook.com/roadkillrollers/