Finalisten Roos van Nijmegen 2019 bekend

NIJMEGEN - Na drie spannende voorrondes in Poppodium Merleyn hebben de jury en het publiek hun keuze gemaakt over de finalisten van de Roos van Nijmegen. De jury heeft INDIGO, 3000 PIECES en Sovay geselecteerd. Bij het publiek is Dunter Flinn als favoriet uit de stembus gekomen en wint daarmee een plek in de finale. De finale is op 30 mei in Poppodium Doornroosje.

In de finale wordt er gestreden om een fantastisch prijzenpakket: studiotijd voor een complete demo- of singleproductie bij BigMouth Music, mastering van de opnames door Gold Soundz Mastering, een bandcoachingtraject door De Nieuwe Oost, een waardebon van Stockenhof Muziek ter waarde van € 200,- en een fotoshoot door Mike Nicolaassen.

Tickets voor de finale zijn voor € 10,- verkrijgbaar via www.doornroosje.nl en voor acht euro bij de deelnemende bands. Meer informatie is te vinden op www.roosvannijmegen.nl.

Ook uw bericht in de krant?

REGIO - Wilt u iets onder de aandacht brengen in uw eigen regio? Dat kan! Uw bericht kunt u heel eenvoudig online insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Daar klikt u bovenaan het scherm eerst op de regio waar u uw bericht geplaatst wilt hebben. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren'. De rest wijst zich vanzelf. Komt u er toch niet helemaal uit? Belt u dan gerust even: 0481-464770, wij helpen u graag verder.