Logo gemeentenieuwsonline.nl

Leer met de computer werken in de bibliotheek

Wil je kennismaken met de mogelijkheden van een computer? De Bibliotheek Gelderland Zuid kan je hierbij helpen. In Bibliotheek De Mariënburg verzorgt de bieb gratis Klik & Tik-cursussen.

Stapje voor stapje en onder individuele begeleiding ga je aan de slag. Op dinsdag 14 mei om 10.00 uur begint er weer een nieuwe cursus. Er is nog plek! In de bieb kun je je eerste stappen in de digitale wereld zetten. Tijdens de gratis Klik & Tik-cursus helpen geduldige begeleiders je in kleine groepjes op weg. Je leert de basis die je nodig hebt om met een computer te kunnen omgaan. Ook maak je kennis met internet, waardoor je wereld letterlijk groter wordt. Ria van Onna nam deel aan een Klik & Tik-cursus bij de bieb: "Ik vond de cursus geweldig interessant, leerzaam en ook heel gezellig vanwege de gezamenlijke koffiepauze. De cursus is heel geschikt voor mensen die, net als ik, weinig kennis hebben van de computer."

De Klik & Tik-cursus bestaat uit 11 lessen. Alleen in de vakantieperiodes en in de maanden juli en augustus zijn er geen Klik & Tik-lessen. In Bibliotheek De Mariënburg vindt de Klik & Tik-cursus op dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur plaats. Meer informatie of inschrijven voor de Klik & Tik-cursus? Ga naar de balie van Bibliotheek De Mariënburg. Je kunt je ook (laten) aanmelden via www.obgz.nl/digitaal-vaardig. Hier staan ook de Klik & Tik-cursussen in Bibliotheek De Biezantijn, Bibliotheek Hatert en Bibliotheek Zwanenveld vermeld.