Logo gemeentenieuwsonline.nl
Popkoor Splendid Overasselt (foto: Bart Nijs, Studio 38C)
Popkoor Splendid Overasselt (foto: Bart Nijs, Studio 38C) (Foto: Bart Nijs, Studio 38C)

Popkoor Splendid brengt How's Life

OVERASSELT - Op zaterdagavond 13 en zondagmiddag 14 april geeft Popkoor Splendid haar derde grote concert in het Verenigingsgebouw in Overasselt. Van reizen over de wereld in 2009 (Splendid Travel) naar zappen door de tijd in 2013 (Splendid What-z@pp), maakt Splendid zich nu op voor How’s life.

Een klas komt na 30 jaar bij elkaar op de reünie in de aula van hun oude school. Hoe is het met iedereen. Hoe is het met Britt, het niet al te snuggere meisje van de klas en hoe zou het met Sterre zijn, altijd in de weer met het scheiden van afval op school. En Lex … hoe zou het met hem zijn. Hij werd altijd zo gepest door Jack.

Onder leiding van dirigent Léon Eijsbouts en regisseur Bianca van Dreumel spetteren we met de mooiste muzikale verhalen van het podium af. We worden begeleid door een live band onder leiding van Thijs Marijnissen (bas), met daarin onze eigen toetsenist Arno Boer, René van Duijnhoven (drums), Mark Engelaer (sax) en Koen van der Locht (gitaar). Fijn dat we ook dit concert weer met hen samenwerken!

Ook nieuwsgierig geworden? Wees er op tijd bij en koop kaarten bij onze leden of via onze website: www.splendid.nu.

Kaarten à € 12,50 (aan de kassa € 15,--) zijn ook te koop bij:

Drogisterij Lucy van Langen (Hoogstraat 16, Overasselt)
Ambachtelijke Schoenmakerij Piep van Tuijn (Klinkerstraat 19, Grave)