Logo gemeentenieuwsonline.nl
Rivierpark Nijmegen. (Johan Roerink)
Rivierpark Nijmegen. (Johan Roerink) (Foto: Johan Roerink)

Rotary Clubs organiseren Water-wandeling voor goed doel

NIJMEGEN - Wil je letterlijk op de been komen voor een goed doel? Vier Rotary Clubs in en rond Nijmegen organiseren op zondag 14 april een Water-wandeling.

Jong en oud lopen een route van 10 kilometer door het Nijmeegse Rivierpark, en zamelen daarmee geld in voor vluchtelingenkampen in Nigeria. Gezinnen in nood krijgen zo eindelijk (!) schoon drinkwater en sanitair. De wandeling start om 11.00 uur bij Cultuurspinnerij De Vasim. Aanmelden kan tot 5 april.

Aan de wandeling – te midden van water en met uitzicht op Nijmegen - gaat korte informatie vooraf over waterbeleid in Nederland en het hulpproject. Na de wandeling is er een gezellige lunch (inbegrepen in de deelnameprijs). Het hele event duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Cultuurspinnerij De Vasim - die op 14 april een open dag houdt - biedt zijn locatie die dag kosteloos aan voor dit goede doelen-evenement. Programma 09.30 uur: Inloop met koffie & thee in Cultuurspinnerij De Vasim. 10.00 uur: Welkom door Margot Ribberink, namens de organiserende Rotary Clubs. 10.10 uur: Peter Glas (Deltacommissaris) over Waterbeheer in Nederland. 10.35 uur: Rotary Clubs: over hulp aan vluchtelingen in Nigeria.11.00 uur: aanvang 10 kilometer-wandeling door het Rivierpark. Daarna lunch en samenzijn.

Start en finish: Cultuurspinnerij De Vasim, Winselingseweg 41, Nijmegen. Voor informatie en aanmelding (vóór 5 april) mailt u: WvW.14april@gmail.com. Het deelname-geld (25 euro per persoon /tot en met 12 jaar 15 euro) kunt u overmaken op NL56RABO3626871339 t.n.v. A. Elsinghorst o.v.v. WvW14 april. Een bevestiging en praktische info worden vervolgens toegezonden.

Meer berichten