Logo gemeentenieuwsonline.nl

Drankenspeciaalzaak Van Haastregt/Lamers voor al uw wijnen, bieren en whisky's

NIJMEGEN - 2019 wordt zeker een speciaal jaar voor Drankenspeciaalzaak Van Haastregt/Lamers. Yvon en Jos vieren hun eerste lustrum als 'ondernemersechtpaar'. Terugkijkend, op een heel turbulente vijf jaar met up`s en down`s maar beter vooruitkijken. In juli en september de maanden waarin drankenspeciaalzaak Van Haastregt/Lamers exact vijf jaar bestaat zijn er in beide winkels leuke acties gepland.

De drankenspeciaalzaak heeft een ruim assortiment van meer dan 400 soorten speciaalbier, wijnen uit diverse landen en een groot assortiment sterke dranken. "Natuurlijk blijven we ons assortiment voortdurend vernieuwen. En indien uw favoriete drankje niet in ons assortiment hebben, dan bestellen wij het indien mogelijk graag voor u", leggen de eigenaren uit. De drankenspeciaalzaak blijft kritisch letten op de prijzen en daarom is er voor veel producten een vaste lage prijs.

Vaste aanbieding:
Drankenspeciaalzaak van Haastregt/Lamers heeft een blijvend voordeel voor de wijnen. Je haalt 6 flessen wijn en je betaalt er maar 5 ! (niet geldig in combinatie met andere kortingen)
Alle aanbiedingen vindt u ook op www.drankenspeciaalzaaknijmegen.nl of via facebookpagina: Drankenspeciaalzaak Nijmegen.

Het team van drankenspeciaalzaak Van Haastregt/Lamers hoopt u ook dit jaar (wederom) van dienst te mogen zijn en te verwelkomen in één van de winkels.

Drankenspeciaalzaak Van Haastregt/Lamers; Molenweg 104, Nijmegen, 024 3771100; Molukkenstraat 21, Nijmegen, 024 3249237

Meer berichten